March 3, 2011

Botol Susu Untuk Akeef

Hari ni genap usia Akeef 7 bulan. wawawaa...macam 7 tahun lak. Pejam celik pejam celik, kejap je dah 7 bulan. Dah 7 bulan ni, macam2 benda dah Akeef dah pandai. Akeef dah pandai menyusur laju2 sampai kenkadang x sempat nak kepong. 3,4 kali dah ubahsuai kedudukan perabot kat hall tapi Akeef berjaya gak loloskan diri. hehee...

4,5 hari kebelakangan ni, Akeef dah start angkat badan & tahan guna tangan. Taktaulah sama ada dia nak duduk atau dah nak merangkak. Mungkin dalam seminggu dua dapat la tgk pebenda ilmu baru yang dia dapat plak.. (^_^)

Citer pasal Akeef, tadi Ibu pg Nilai 3. Ada warehouse sale. hehee...jauh tak? Ibu cilok pg kejap sbb iklan tulis ada banyak baju berjenama dijual dengan rege murah. Kul 11 Ibu dah kua opis. hehee...mintak maaf & mintak halal ye boss...



Tapi bajunyer xdelah banyak mana pon. Maybe sbb banyak baju untuk gegirl kat situ. Sapa yang ada baby gegirl, untung la pegi sana. Ada banyak pilihan. Untuk baby boboy, xde banyak pilihan. Bendanya ada, just tak banyak la...

Tapi.....
Yang paling penting, Ibu dapat beli botol susu Avent dengan diskaun 20%. hahahaa..Ayah Akeef mesti marah. asek beli botol susu je. Tapi TETIBA je cha ya nun alip tu nak bg diskaun 20%. pelagi...masanya sudah tiba..hehee...

Tercapai gak impian Ibu nak belikan Akeef botol Avent ni. Sebotol dulu la Akeef ye. Nanti kalau Ibu dah dpt duit berbillion2, Ibu beli banyak2..hehee...

2 comments:

  1. mother care alamanda pun ada sales..botol susu Avent tu 20% gak..
    sebelum ni biasa guna brand MAM jerk. mmg rasa mcm nak beli gak utk my new baby..tp bole pulak x terbeli..ehehe

    ReplyDelete
  2. alamanda? sampai bila? kalau sepanjang minggu ni, ada masa lagik nih..pas siap fail, boleh la pegi...

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...