October 7, 2013

Restoran Murni Bukit Jalil

Lama kan akak diam..hehee..aku xde mood...duk lepak2 blogwalking sajer...

Meh nak update pasal tempat makan. Minggu lepas seminggu tak memasak. Aku diet nasi... hahaha.. nasi je yang diet. Lain semua makan.. sikit2 la..kang korang terkejut lak tgk aku upload gambar macam Nora Danish..hahaha..

Adik Mr.MHR belanja makan kat Bukit Jalil. kat luar kedai terpampang tulis MURNI.. so, dia panggil Restoran Murni. Bila dapat menu, dia letak Murni Discovery plak..meh kita discover meh...
 



ni je aku sempat snap sebab pastu Akeef sebok nak baca buku nih..
 

tajuk air ni "I Love You"
time order tak tergamak nak sebut..adik ipar aku punya nih..kitorang order air biasa2 je..
 

Nasi Goreng Becham : RM7
beria mertua aku order..tak pedas..sesuai untuk budak2..terpaksa minta cili potong
 

Nasi Goreng Meletup Napoleon : RM17
meletup means pedas berapi...memang berapi!!
 

Nasi Goreng Chicken Chop Special : RM17
 

Nasi Goreng Seafood Chili Kongking : RM12
ni bukan kingkong..memang berkongking2 tersedak sebab pedas melampau..
 

Mee Udon : RM7
pedas jugak..
 

Nasi Goreng Lamb Chop : RM17

Ha, kemain meriah mengorder..kesudahannya, 3 bungkus bawak balik..portion sangat besar..1 pinggan boleh makan 2 orang..kalau korang jenis makan pedas, ok boleh layan..kalau jenis suam2 kuku, order menu yang takde tulis meletup ke, chili ke..kalau tak, memang meleleh2 peluh nak menahan pedas. Boleh la try kay...makanan okay..boleh diterima...silalah... :)

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...