March 8, 2011

Pizza : Ring Of Fortune

Dah makan pizza terbaru keluaran Pizza Hut tu? Ring of Fortune katanya. Tapi tak berapa nak fortune la sangat. Kitorang pg makan kat Jusco Balakong. Kedekut btol pembuat pizza ni letak ingredient. Sket je dia letak bahan2 utama. Tapi cornflakes tu bukan men banyak ditaburnya. Baik letak nama Pizza Cornflakes. Tu jelah skali makan. Super Supreme gak yang terbaik...hehee..

air warna warni dengan rasa yang taktau nak explain

Soup Of The Day
Akeef yang paling seronok makan chicken soup nie...

Seafood Marinara

Nilah pizza tue..
tgk pon tak menyelerakan kan?

tapi maybe kat branch lain, lebih elok...try la...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...