March 14, 2011

Kalau....

Kalau den ngandung laie...hahahaa...

Kalau ngandung, mengandung jolah...bukan takdo ayah eyh..ado...
Kalau ngandung skang, ujung taun cuti bersalin laie...wawawaaa....
Kalau ngandung bulan dopan, baby lahir awal taun 2012...

Kalau ikut kelenda cino, umur 29 conception mac @ april, baby girl...
Kalau ikut kelenda cino, pas dr bulan2 tu, den akan dapek baby boy...
Kalau ikut an, tak kesah la mano2 pon..kan anak tue... :)

Kalau den ikut kelenda tu & dapek anak pompuan, 5 tahun leh cuti mengandung..spasang..
Kalau den ikut tp tak gak jadi eyh, tak dapek la den nak nolong...

Tapi tu semuo Kalau la an...
Susah sbona eh banyak na buah Kalau nih...
Kalau, Kalau, Kalau....
Den main2 yo...huhuu...
Sajo nak bagi gimik...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...