March 20, 2011

Makanan Sihat...

Ujung minggu je mesti wat entry makanan kan...hehee..kepada ibu2 mengandung, sila bersabar.. (^_^)

Tadi kami sekeluarga nak pegi melawat kawan yang baru bersalin. Sebelum pergi tu, kena la isi perut dulu. Kang takut tersyok borak, kruk krak plak perut berbunyik...

Kami singgah makan kat Subway. Waah, hari ahad makan sandwich je kan. Dah Ibu Akeef ni tak berapa nak rajin. Sandwich la gamaknya.

Order 2 sandwiches + 1 large drink. Xmo minum air banyak2. Nanti asek kincing2 jer..hehee..

Ni Ibu Akeef order sbb nak share ngan Akeef
Chicken Teriyaki
syok giler sbb banyak sayur..suh budak tu ubuh lelebih sket..hehee...

Ni sandwich yang Ayah Akeef order...
Steak & Cheese
sedap!! (sbb Ibu mesti la ngecak sket kan...)

lenkali nak makan ni malam la..ala2 la diet kunun..huhuu....

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...