March 17, 2011

An Evening at KLCC

Ofis baru aku xleh xces ke blog..kedukut sungguh..boleh bukak website lain tp blog ngan 'laman web sosial' x boleh hokay..tp kadang2 aku berjaya gak rempuh blockage2 tu..hehee...

Sabtu aritu kami pegi jalan2..tak tau mana nak pg, last2 masuk KLCC..menghabiskan cuti hujung minggu bersama keluarga...:)

Anak ini sgt excited nak berjalan..meleleh2 air liurnya..

Kena isi perut dulu..kang pening lak jalan ngan perut kosong..
cehh..tetiba kan..
ni namanya Hash Brown With Cream Cheese
panas2 waktu dpt tue..sedap!!

Makan..makan...kang lapar...

Ayah suh tgk Ibu tapi Akeef nak tgk Ayah jugak!


Ibu dapat posisi boleh nyorok belakang stroller Akeef
barulah Ibu nmpk MACAM kurus sket kan??hehee...

merenung jauh btol...pk apa la agaknya....

Ayah & Ibu yang excited lebih..Anak relax je...

Okay, signal dah nyala..
jom kita balik!!!

4 comments:

  1. sodapnya tgk hash brown wif cream cheese tu..
    hehe biasa la ibu mengandung..tgk makanan sume nya sodap..

    ReplyDelete
  2. memang sedap...sbb bila order br dia goreng..dia akan suh tunggu 5 mins camtu..panas2 lagi..wuhuu...kalau ada masa,silalah cuba..kt food court je...

    ReplyDelete
  3. hahaha...comey akeep! peha cam ruas tebu dah haaa...last skali muka jemu ajak blk..haha...ibu ayah, kami yg menurut perintah ;p

    ReplyDelete
  4. ruas tebu?tahu takpe...skang tgh prektis berdiri...tak lama lagi ilang la ruas tebu tu..

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...