March 24, 2011

Botol Susu - lagik...

Hari ni gaji..hehee...so,bila tgk cam ada byk duit dlm account, mula la nak mengugel membeli barang online. Gugel2 jumpa la website utk barang2 baby nih..

Ada sales la!! barang2 mahal ni kalau ada discount 20% maknanya mmg sales la tuh..

Botol jenama Tommee Tippee ni RM69.90 tuk 3 biji. Pas discount jadik RM55.92. Jadinya 1 botol ni harga dia RM18.65. Boleh la kan...

Kedai ni kat Taman Permata (area Giant Hulu Kelang) tu. Kalau beli online, caj penghantaran RM6. Alang2 dh dekat rumah, self pikap jelah..

Mula2 waktu ajak, Mr.MHR tu sgt le marah...hehee...
"asek beli botol susu je...Akeef tu nak menyusu sampai umo 20 tahun ke?"
hahahaa..gelak besar waktu dengar...terbayang umo 20 tahun nyonyot botol susu...hahahaa..

Tapi bila dh sampai kedai tu, dia lak excited lebih...Siap beli baju lagik tuk Akeef...

Nilah botolnya..cukup dh kot stkt nie..dah 7 botol dh aku beli...pasni duit gaji beli susu banyak2..hehee...mujo susu x jual online.. :)

2 comments:

  1. Ya Allah, mintak dijauhkan perangai cam pidah ni ;p ;p. Kalo anak pompuan, lg jenuh shopping agaknya nih. Kem salam mie, lawak umo 20taun dia bes...kekekeke

    ReplyDelete
  2. wajib...eh,kalau2 nnt ko nak beli botol susu,aku leh dpt yg rege murah punya..usaha tangga kejayaan..huhuu...

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...