March 7, 2011

Lunch @ Station One

Entry berderet : mode : RAJIN

Penah try makan kat Station One? Aku br nak pernah..hehee...kalau cikgu ni baca, mesti marah..ayat ntah apa2 aku guna..hehee...

Ktrg pg yang kat Sunway Pyramid. Tunggu nak jumpa sepupu Mr.MHR, makan la dulu..tengahari kan lapar.. :)

Mula2 masuk kedai ni macam ramai cina je..Mr.MHR siap tanya "halal tak?"..pusing keliling tgk ada tanda halal.."halal la yang.." hehee..

skang dah pandai duk dlm baby chair..
tp sebuk ketuk2 meja..mcm dia yg order makanan...





Macam biasa
3 layer tea

Assam Boi

Ice Cream Chocolate
dah lupa la nama panjang minuman nih..

Ni makanan yang aku order..
Rice with Grilled Chicken
datang 1 pakckage ngan sup (tak sedap) nih..
Assam Boi tu pon package gak..
kalau makan antara 12 - 3pm, de promo camni la..
normal price tuk nasi je RM13.90
tapi package nasi + sup + air = RM 15.50
package la sangats....


Chicken Chop
RM 13.90

Akeef yang mamam, Ibu pon melopong sama..huhuu..


wahh..muka gembira dpt mamam aiskrim...

3 comments:

  1. Aku ke cikgu yg ko maksudkan? *terasa* ;p
    aku ok jak, aku ajo english, x ajo bm ;p ;p

    ReplyDelete
  2. hahaa..aku siap link lagik..sapa lagik...

    ReplyDelete
  3. ohhhh...hahaha...aku nmpk link tu, tp aku x terpk kat blog leh wat link,so aku x click...hahaha...jakun lak aku rasanya ;p

    ReplyDelete

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...