Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Ikan Bakar Muara Sungai Duyung

Tadda...muncul lagik..xde benda nak cerita..jadi kemunculan sekali sekala je okay. :)
Bulan ni 2 kali aku pegi 'bercuti' ke Melaka.. bukan balik kampung pon. Memang pergi bercuti. kemain lagi kan. Tapi nak update pasal makan je. Yang lain2 tu dah biasa sangat kot. Aku pernah pegi makan kat muara ni last tahun 2005 rasanya. pastu takde singgah2 lansung. Waktu pegi dulu tu, aku tgh set up sistem kad kredit untuk bayar road tax kat JPJ tu..bila ingat2 balik, hebat gila boleh join team tu sedangkan aku baru setahun keje time tu. Time tu la dapat meround 1 Malaysia nie. Waktu tu projek joint venture ngan Maybank. jadi meriah la kitorang berjalan ke hulu kehilir. Cuma yang tak best waktu pegi makan dulu tu, balik je pas makan, semua cirit birit. Berebut toilet hotel. Katanya mungkin kitorang termakan sepahat yang ada cika. paham ke? aku pon tak paham. hehee..so, sejak dari tu, kalau order sepahat tu mesti berdoa supaya jangan la sakit perut.
Kitorang pegi lepas aktiviti naik Menara…