April 22, 2015

Berhenti Merokok


Mr.MHR dalam usaha berhenti merokok. Alhamdulillah..huhuu..sikit2 lama2 jadi bukit ye dok..dia perokok tegar..jadi aku takde la letak harapan tinggi yang dia akan stop serta merta..pelan pelan pon tak kisah..janji suatu hari nanti berhenti..bila dah kurang merokok, dia asek nak makan je..boleh jadik gaduh malam2 kata lapar sedangkan aku dah terbongkang atas katil nak tido..ni minggu lepas punya aktiviti..mujo hari Jumaat, Sabtu cuti..boleh la nak request macam2..


dalam peti ais ada kucai..sedap le sikit cucur aku malam tu


taddaa...ngan aku pon sama join gak..hehe...



lawan dengan sambal sotong kembang belen semalamnya punya...

Nanti bila sampai waktu sebenar Mr.MHR benti merokok, taktau la sapa yang gemuk bertambah agaknya..


Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...