January 6, 2011

Papa John's Pizza

Semalam....
Bos xdek kat opis..so,panjang le langkah masing2 untuk keluar mencari lunch di tempat lain...bincang punya bincang, last2 decide nak pg try pizza Papa John's yang baru bukak kat AEON Equine..

Maybe sbb baru je benda alah ni kt sini, so ada la tawaran Executive Lunch Set..tajuk tak hengat seyhh...exekutip tuh...ktrg pergi bertiga..so, kitorang order la ketiga2 benda nih..so,boleh rasa sorang sket..

masalahnya, pas 10 minit order, budak yg amek order tu dtg balik cakap:
"kak, baked rice set tu xde la kak...nasi takdek.."

aik,baru bukak kedai, dah xde beras ke..cehh... sian kawan aku sorang nih..dia mmg la xleh kurang ngan nasik...hehee...belek balik menu, last2 pilih "Baked Papa's Special".. apa punya tajuk daa..sebenarnya spaghetti tu dorang tindan ngan cheese then dorang bakar...bagi la nama baked spaghetti...ni nama papa plak..haiisshh....

Pastu memasing tamak kan..order lagik Salsa Wings..nak rasa la konon2..boleh la..masam2 pedas camtu rasanya...ayam mmg le sedap.. (^_^)

Nilah rakan seperjuangan nak pegi makan2..tp dia untung..makan banyak mana pon tak gomok2 gak...kita la kena pandai2 bajet..hahahaa..

Lagi 1 yg terkelakar sket..dorang served pizza atas bat pingpong...licin je nak angkat pizza tuh..siap jatuh2 lagik atas meja..hehee..


2 comments:

  1. nampak kening saja kah???????????wakakak..time kaseh, sesungguhnya saya mmg x perlukan publisiti.........hehehehhe

    ReplyDelete
  2. kalau letak gambo penuh kena baya royalti lak...hahaa..

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...