January 18, 2011

Mr.Kabab & Biryani Restaurant

Aku ni x berapa la laju sgt menghapdet blog...so,kekadang macam lambat la sket cerita2 baru yang dihapdet...hehee...

Semalam, seperti biasa bos xdek..aku & geng2 makan meneruskan perjalanan mencari makanan.. :)

Belek2 blog org lain, terasa nak pg makan kat Mr.Kabab & Biryani tu plak...dekat je dari office nih...10 minit dh sampai..


di atas ini adalah senarai menu

dan......

di bawah ini adalah pilihan2nya

l
l
l
l
l
\/

Nan Cheese
RM 4.00

Barbican - Apple
RM 4.50

Pineapple Juice
RM 6.00

Chicken Mendi
RM 12.00

Beef Kebab With Rice
RM 15.00

Chicken Boti

Selesai..... (^_^)

Jumlah bil keseluruhan utk 3 org makan nih = RM 52.50...

apa yg bestnyer kat kedai nie, takdek tax2 ni bagai...macam kedai dulu2..bayar apa yg kita makan...ni jgn macam satu kedai satay TERKENAL konon tuh...dah le satay mahal, ada lak service tax 6%..ntah apa yg diservis pon taktau...

No comments:

Post a Comment

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...