January 10, 2011

Makanan Western.....HR Steak

Kalau nak makan western food yang sedap dan banyak dan berbaloi2, pergilah ke Kg.Baru Kuala Lumpur...macam2 jenis western food yang boleh dipilih...ada banyak kedai yang menawarkan hidangan sedap2 nih kt situ...

Selalunya aku akan pg ke HR Steak kt depan Wisma Hijrah tu..dr dulu sampai skang...aku rs makanan dia sedap & worth for my money..hehee...

Sabtu baru2 ni, aku & Mr.MHR pegi lagi makan kat situ...last pegi time mengandung 5 bulan aritu..ni Akeef dah genap 5 bulan dah...5 bertemu 5.. (^_^)

Mushroom soup ni mmg appetizer la kiranya..wajib.. :)

Grill Fish Combo
~ grill fish + prawns + black pepper sauce ~

Mix Chicken
~ chicken + beef + black pepper sauce ~

Chicken Combo
~ chicken + lamb + prawns + black pepper sauce ~

Fries ni pon sodap...hehee..

Akeef tu dilakonkan sahaja...xdenyer nk bg ice..

Ni plak Cowboy Chicken Chop yg dah abes...hehee..

Sebenarnya pics ni semua campo koleksi dulu2..xkan ktrg berdua je tp makan kemain...hahahaa....

Kalau korang betul2 nak makan yg sedap + murah, disyorkan pergi..bila lagi nak sokong orang Melayu berniaga kan.....

No comments:

Post a Comment

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...