March 11, 2013

Tempat Baru


Hai korang....

Bajet macam ramai baca blog aku...aku tak pedulik..huhuu..

Arini lapor diri tempat baru..setakat nie okay..maklumlah..dah dekat 10 tahun aku keje gomen nie..mana2 pon sama saje..takyah nak sesombong ye..kat mana2 pon tu je keje ko..paling best sini semua boleh bukak...xde blocked2 macam opis lama...kembali aku ke zaman kegemilangan Putrajaya..haha..kay, aku sedang mengkaji fail meja..aku rasa keje aku senang je sini..dulu duduk kat state, segala mak nenek kena buat...dari A sampai 100..hehe..maknanya, semua pukul rata...keje kat sini ada pengkhususannya..doakan semoga aku tabah dan gembira di tempat baru ini... :)

2 comments:

  1. senyap2 je tukar.. tak dan jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat surat short notis kak..balik miting OBB ngn bos aritu kul 4, surat lapor diri esoknya..tak bagi tangguh plak tue...takpe, nnt de masa kita jumpa lagik... :)

      Delete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...