March 14, 2013

SOSRO



Oleh kerana semalam aku hangin, boleh ke buat entry Wordless Thursday arini? hahaa...aku kalau berjalan ke Indon, mmg suka ngan Teh Botol..dah capek2 tu, dapat teguk teh botol yang direndam dalam es, amatlah nyaman...baru ni terjumpa la teh botol ni jual kat Mydin Seremban..aku pon beli la sebotol sebab nak feeling2 berada kat indon...sekali tak lalu daa...rasa bunga melati aka jasmine tu membuatkan aku ilang feel..rasa dia pekat sket dari yang botol kaca kat Indon tuh...tapi laki ai teguk abes..dia kata sedap je..huhuu...




RM1.80 sebotol
terus terasa nak cari tiket promo pg Bandung *pengsan*


No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...