March 22, 2013

Kedai Makan Upin Ipin



Sebenarnya tak plan nak pg makan kat sini..jalan kat tepi mrr2 Taman Melati, Akeef nampak cafe nie..dia kata nak makan upin ipin..bila dah deal cakap dia akan makan kalau pg upin ipin, baru la Mr.MHR buat u turn..Akeef ni makan memilih sket..so, kena betul pastikan dia nak...

 

 dia duk ulang tayang citer upin ipin nie..
riuh rendah budak2 nyanyi
"kami biri biri si jarjit..hari hari makan rumput je.."
haha..aku pon dah hapal lagu dorang nih..


full house hokay...
upin ipin pon laku...


ayam goreng......
Mr.MHR cakap pasni datang sini dia xmo makan benda lain..nak order ayam goreng je 2 ketul..
sebab ayam ini sangat sedap...



cinta kolestrol
ni Mr.MHR punya...
Nasi Goreng Kampung Telur Goyang...
goyang...goyang...goyang kepala goyang... :)

 

iolss order mihun soto (katanya...)
tapi xde pon nasi impit...belasah la labu...dah lapar...


sapa ada anak2 kecik tapi nak makan kat restoran dalam keadaan tenang, sila la cuba cafe nie..hahaa..senang idop bila dorang duk focus kat tv jer...so, sila gugel Kedai Makan Upin Ipin..daaa..


No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...