July 28, 2011

Double It Up!!

Minggu depan ai ada 2 birthday utk diraikan..dua2 kesayangan ai yang mana sebelah menyebelah.. Kesayangan No.1 : 2 Ogos dan kesayangan No.2 : 3 Ogos... Oleh kerana tahun ni ianya jatuh pada bulan Ramadan Al-Mubarak, so ai kena ejas la sket cara nak celebrate nya kan..

birthday sayangTunggu ye..pebende la yang akan terjadi kan..hehehee....

*lupa lak..kalau rasa nak order camni, jangan malu2 bagitau ye..huhuu...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...