July 24, 2011

Ayam Masak Black Pepper

Tora datang lagi dengan kapal berpusing...hahaha..igt iklan tu? skang xde dah iklan tue..Aku bukan nak citer pasal Tora, tp nak citer pasal lauk kami arini.

Arini cuti & kami xmo kua. Lagipon esok baru gaji..huhuu..nama pon makan gaji kan so xde lah mewah kemain. Cukup2 je pas dah tolak macam2..Lagipon skang ni kalau kua area KL nie, sekelip mata je RM200 lesap..tinggi betol kos sara hidup skang...Okeh,berbalik kepada tajuk asal..hahaa..oleh kerana takmo kua tidak beerti bersenang lenang. Ada perut yang perlu dijaga..hehee... ;p

Jadi, aku pon memasak la lauk ayam masak lada hitam nie. Masak pon dah pukul 2 ptg sbb pagi tadi makan nasik lemak..Tarraa...nampak sedap tak?

ayam masak black pepper
Resepi tak rajin nak type..Kalau nak, korang gugel la ye..Pastu edit ikut kesesuaian masing2..

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...