July 8, 2011

Sedihnya hati....

Kadang2 tak tahu kenapa
Mesti macam ada yang tak kena
Bila rasa semua benda dah ok
Still ada gak yang tak kena di hati

Aduhai...

Kenapalah mesti jadi mcm nie
Tolonglah buang rasa tu jauh2
Kalau ada yang salah, maafkan
Kalau ada yang terasa, lupakan

Tapi...

Rasanya semua dah okay
Dah banyak kali check, dah okay
Fikir2 lagi, dah okay

Akan tetapi..

Hati ini masih sedih...
Buanglah rasa sedih ini jauh jauh jauh jauh....
Saya taknak....

No comments:

Post a Comment

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...