July 3, 2011

Cupcakes RV ku...

Red Velvet adalah kek kesukaan mataku..tekak tak berapa nak suka tapi kan katanya dari mata turun ke hati..hehee..kaler dia buat ai terpesona...Dulu sebok kehulu kehilir mencari kek RV nih. Skang lak, sebok nak bake sendiri. So, taddaa...

Beli pewarna RED tapi sampai setengah botol ubuh pon dia tak RED..dia hanya kekal sebagai PINK..salah label la kilang nih...

Waktu tgk dia menggebu dalam oben nih, kembang kuncup perasaan..hehee...
cantik je dia naik...

Tarraa...ni yang dah siap..resepinya KEK tapi aku transformkannya menjadi kapkek sebab senang nak makan..kalau kek kena layerkan lagik..dan sebab aku sangat rajin nak melayer, tu yang jadi kapkek tuh..huhuu..

Kek ni tak sempat di topping kan sebab dah selamat ketika menonton Maharaja Lawak akhir aritu. Kek togel jelah..lenkali ai hias cecantik kay...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...