January 8, 2014

Top Steak House Sri Rampai

Hola...mood baik nak up entry lagik..harap2 konsisten la 2014 ni rajin update blog.. :)

Baru-baru ni kami sekeluarga pg try kedai makan baru kat area Sri Rampai. Nama kedainya Top Steak House. Jual western food la kan. Waktu sampai ramai gak dalam kedai ni. Marilah kita menjengah makanan.



Seafood Spaghetti


Beef Steak


Chicken Chop

Kitorang pergi makan 6 orang..tapi semua order sama je..hehe..harga okay..tak lebih RM12 sepinggan. Rasa boleh la cuma dia sejuk sikit time sampai...kurang feel..maybe sebab cuaca hujan kot..hehee...kalau korang nak try, boleh la pergi kat sini ye :

No 5, Jalan Rampai Maju, 
Taman Sri Rampai, 
53300 Kuala Lumpur

Waktu Operasi:
12.00 tgh hari - 12 tgh malam

Ini bukan sponsored post..hahaa...silalah ye.. :)

2 comments:

  1. beef steak nampak mantap betol....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mantap beb..liat menyebabkan dia semakin mantap..hahaa..

      Delete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...