July 16, 2013

Ramadan 2013 : Buffet # 3

Semalam mood aku datang balik nak amek gambar..so, buffet ramdan kembali bersiaran.. :)


Puasa Hari ke Enam


Menu Sahur :
Nasi Goreng Kampung 
 

Menu Berbuka:
Ikan Bawal Masak Kari Nallarekek...


Aku baru tau de orang kadang2 tak puas hati cakap aku selalu haplot gambar makanan beli pastu ngaku masak sendiri...oi, agak2 la nak jeles...igt aku kayu sangat ke..beli, beli la jugak..bila aku masak, aku masak betul2...hah, amek gambar ni untuk ko terus jeles lagi..hahaa..step by step gigih aku snap membuktikan kau tak sehebat aku...hahaa..jahat di bulan remadan...


frust tak dapat pegi makan kari mamak kat tanjung nun, nendia aku masak sendirik...teluq sotong ja tak jumpa2 nak masak kandaq ni...kalau jumpa teluq sotong juai timbang, aku masak kandaq, makan bagik pengsan bakhang...hahahaa...

*orang penang, cheq mintak maap na..cheq balun ja cakap utagha..

2 comments:

  1. Kari mamak tak guna santan rasa kari kaw2. Sedapnya kari yg masak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni guna santan...misi menambah lemak...hehee...

      Delete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...