October 10, 2012

Ketawa Itu Obat Mujarab...

Ada 1 budak kecik ni...dia dalam friend list aku kat fb..dulu add sebab selalu men game2 kat fb tu kan..semua kena add neighbour kalau nak up level..hahaa...yg menyebabkan aku gelak sampai kuar2 air mata tadi adalah dia post status nih :











hahahahaa...kalau baca je mungkin tak kelakar...cuba baca sambil bayangkan anak dara tuh...hahahaa.....okeh, aku nak sambung gelak.....


2 comments:

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...