October 9, 2012

Idamanku Selalu....

Dah try KFC Double Down....2 keping daging zinger yg di'intikan' dgn kepingan 'chicken ham' dan cheese...weeehhooo....aku bukan duta kfc ye..so,suka ati nk explain inti dia ikut pemahaman aku...hehe...harga 1 set RM10.40 blom termasuk tax...tp set dia cuma + air jek...fries ke wedges ke yilek...baik bli ala carte je...RM8.40 jer...hehee....kena makan panas2... Kalau sejuk, sila pulangkan semula...kita tak beratur panjang2 di kfc semata2 nk beli mknn sejuk kan... :)



terliur tak? hehee...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...