November 15, 2011

Stupid Dam Dam..

Aku takleh nak update blog sbb setiap kali upload pic, dia tak kua gambar...dia akan kua html code tu sepanjang2..kalau nak tgk gambar, kena preview..susahnya!! jadi takde apa nak hapdet sbb bengang takleh ubuh gambar..kat atas ni cuma ada....

1) Untuk check spelling
2) Untuk nak upload gambar
3) Preview

macam mana nih????

1 comment:

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...