November 22, 2011

Cabaran Burger

Bila sebuk melayan Masterchef , macam2 menu yang bermain2 diminda..hehee..2 minggu lepas kot Masterchef tu pny cabaran buat burger..kena buat burger yang eksklusif la kononnya..dah la show tu dah kul 9 malam..tetiba cam terliur laki bini nak makan burger..tapi dah dekat kul 10 nak kua pg mana lagik..nak plk burger yang tebal2 la kan..selera tak hagak2..Masterchef tu ari Sabtu, so esoknya mmg kena carik la kan...pagi tu sanggup tak breakfast sbb nak makan daging..Kalau bab burger, kami prefer Carl's Jr..sbb tu baru betul2 burger..kul 11pagi kami dah gerak pg Pavillion..sbb tu dekat kot..

Kalau makan kt situ, selalunya kami mmg amek 1 set je..pastu 1 lagi ala-carte sbb regenya leh tahan ye..aku bukan ada mesin cop duit..jadi kena agak2 la nak belanja..lagipon kat kedai ni air leh refill bape kali ko suka..siap leh tukar2 la refill air apa nak..jadi watpe nak beli set bebanyak..huhuu..



Dah halfway baru ingat nak snap gambo burger...burgernya mmg sedap..sayur2nya pon melambak....huihh..tetiba terasa nak makan lagik....

No comments:

Post a Comment

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...