February 11, 2011

Puding Trifle

Hari ni ada jamuan potluck kat opis. So,kena pk nak bawak apa masing2. Check dalam peti ais ada cake chiffon ngn nata de coco. Jadi......operasi!!

Puding Trifle sedapSebenarnya ni first time aku buat trifle. Ha,ada bran? 1st try dah buat dlm mangkuk besar dan siap bawak utk jamuan office lagik. hahahaa...jangan risau..aku kan anak chep..mesti sedap punya..air tangan katanya..waakakakakaa....

Silalah menjamu mata. Kalau nak menjamu selera, sila buat. Kalau malas nak buat, order kat aku lagi senang..hahahaa...aku bg rege kawan2 je...

* puding ni sbnrnya merah menyala...tp bila camera snap jd pucat lak..camera murah kot.. :p

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...