February 25, 2011

Hadiah

Bila tukar tempat keje mesti dapat hadiah kan..hehee...

Tempat pertama lapor diri, pas keje 3 tahun, kena pindah pg cawangan. Dapat hadiah. Perhiasan rumah rasanya. Besar. Dah letak kat kampung elok2..

Pas setahun, pindah lagi dr cawangan ke ofis lama (tp lain bahagian), dapat hadiah lagi. Time ni best..dapat seutas rantai dan sebentuk cincin emas..hehee...waktu tu umur BARU 26 tahun..dapat barang kemas, kemain sonok lg..time ni bos aku Pn.Padma Devi. So, barang kemas la kay.. (^_*)

Keje 2 tahun, pastu kena tukar lagik. Time ni tukar sbb nek pangkat sikit. hehe..waktu ni hadiahnya pen & pensil tekan-tekan ada ukiran. tp bkn ukir nama aku. Ukir nama unit yang bagi tuh..huhuu..pensil tekan-tekan tu sbb time tu aku tgh belajar. kulu kilir bawak pensil tekan-tekan. sampaikan nak sign surat pon kenkadang tenyeh ngan pensil tekan-tekan..

Skang, pindah lagik..x nek pangkat atau nek gaji. tapi pindah sbb dah nek sakit pala pk masalah ekonomi diri. hehee..kali ni dpt hadiah jugak..

tarraaa...


fresh from oven. baru je dpt td..tapi, tatau pe hadiahnya. nak bukak kat umah kang la..nanti aku hapdet pebende dalam tu k...

*Selamat Maju Jaya*
huhuu... :p

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...