October 23, 2014

Makan di KLIA2

Aritu kitorang pergi try masuk 1 kedai makan kat KLIA2 tu..Sebab yang lain macam dah biasa..kepsi, mekdi, pastu ada ayam penyet..kena plak time tu lapar gila, decide nak try makan PASTAMANIA. Kitorang nasib baik sampai awal 5 minit. Lepas je kitorang order, penuh plak kedai ni..huhuu..


kedai ni tepi laluan nak ke domestik departure hall tu
sebelah kanan
kalau International Departure belah atas, domestik aras bawah
berhadapan dengan kopi Gloria


nampak? anak aku pon pandai nak memilih menu sendiri





aku order set promo ni
Pasta + Air + Chicken Bites


sedap airnya..takut loya makan cheese, so order masam2 untuk potong...


tetiba budak tu datang anta benda ni
aku cakap la aku tak order
sekali dia cakap chicken bites dah abes, so dorang ganti dengan Boxing Chicken
gusti pon gusti la..


Chicken Cheese Salsiccia Pasta
cocktail sausage tu ada 6 ketul


Ni Marinara Seafood..sedap bila tabur cheese banyak2..hehee..

Okay, silalah try...


No comments:

Post a Comment

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...