October 28, 2014

Burgerbyte Sentul KL

Dah try makan Burgerbyte by Zizan? Aku baru try aritu. Try kat branch Sentul. 



kedai ni kat tepi jalan nak masuk ke Bandar Baru Sentul tu
berdepan dengan rumah ala2 kampung pengantin
kalau ke depan sikit tu, jumpa Naili's Place sebelah kanan


ni senarai harga
bawak duit lebih sikit ye.. :)




aku order jus tembikai jumbo..amekkaw...tapi RM10 je..share ngan Mr.MHR
Anak den minum coke...western hokay!! takde sapa ajor


ni Mr.MHR punya
Set Burger Daging With Cheese
haha..nama penuh dia dah lupa
harga dalam belas2 la..lupa dah akak..tuo gamak eh..RM14.90 kot


ni Akeef punya
Spaghetti Bolongnese
kid punya portion
RM5 kot..arrgghhhh..lupa lagik


ha, ni mesti la si tamak punya..hahaa..
tapi aku share ngan Mr.MHR
ni burger telanjang
Combo Lamb + Chicken
RM22.80
tapi puas la sikit..sebab daging dia tebal pastu sos tu sedap

Overall okay la makanan dia. Cukup rasa. Dah nama pon burger kan. Mana2 pon lebih kurang je. Cuma, servis kat sini yang buat orang penuh kot. Servis laju pastu krew dorang takde muka kelat. Walaupon penat, elok je boleh layan apa customer mintak. Sekarang ni pergi kedai makan, memang tu yang cari dulu. Kalau makanan sedap tapi krew macam haram mukanya, okbai.

*haram tu bukan hodoh. tapi suka tarik muka kalau orang tanya macam2. amek order pon buat muka taik..hah, tu memang haram... :)

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...