October 10, 2014

Banjir

Orang selalu cakap pasal roti canai Selangor Mansion. Bila cari ikut pak Google, nampak menyelerakan. Tapi aku duduk ceruk ni nak ke Masjid Jamek tu memang tak la semata2 roti canai kan..So, pergi je kedai mamak area Cyberjaya ke, Dengkil ke even dalam Putrajaya ni mesti ada roti nih..


ini namanya Roti Banjir
aku memang pemalas nak siat2 roti..order je ni, berdesup ke dalam perut..


ni la roti canai yang digemari kat Selangor Mansion tu..
Roti Canai Siat2 + Telur 1/2 masak 2 biji + Dal + Kari
meleleh-leleh air liur tengok kan??

Roti Kawen satu!!!

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...