April 7, 2014

Tolong doakan aku.. :)


Aku cuti arini..mmg apply sebab baru balik bercuti (nanti aku hapdet)
sambil tu beria study..buat revision..dah 10 tahun tak penah pegi mana2 interview..
harap2 dipermudahkan semuanya..


tolong doakan aku berjaya pergi London...huhuu...
mana tau antara korang ada yang makbul doanya...tak cuba tak tahu kan..

Jangan marah haa..banyak sangat aku padamkan...malu la.. tp korang dh tau la skang aku keje kat mana kan? hehe...pastu surat tu tarikh betul, hari salah..tukang taip pon nak ikut pg london agaknya.. :)

4 comments:

  1. goodluck Fid..

    srnok tu kalau berjaya ke London.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat memang seronok...harap2 ada rezeki.. :)

      Delete
  2. Hai naikmnyampah la aku kat verification kod ko ni!!! Grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kod ke? aku tak penah lak letak kot...nanti aku ejas balik...macam2 blog nih hai....

      Delete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...