April 13, 2014

Bercuti Ke Kelantan - Last Day


Last day dah...boleh berhenti jemu..hehe..

Pagi tu kitorang trus packing nak balik.. Walaupon boleh check out kul 2ptg, tapi sebab nak sampai KL awal kononnya, kul 9.30 kitorang dah keluar..Terus menuju ke Pasar Siti Khadijah. 


zaman sekolah dulu, sinilah tempat paling happening rasanya...bus stop.. :)


dulu kedai buku ni kecik je...tempat beli buku2 rujukan..


tak wujud pon bangunan ni..dulu kat area bangunan ni de banyak gerai2 jual kuih muih..pastu de diletakkan astaka tuk lepak2..kitorang ni beli kuih, pastu lepak kat astaka sementara tunggu bas..bas sejam sekali time tu...

Masuk pasar, brunch lagik...dulu nak masuk makan dalam pasar ni tak lalu tekak ye..sebab kotor..skang ni dah baru..dah macam dalam lot2 setiap kedai dia..bersih dan tersusun...baru la selera sikit...pas makan, beli buah tangan sket, bergerak balik la kami ke KL...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...