October 24, 2011

Yang Mana Satu?

Aku dpt ni dari facebook. Betul gak apa budak ni tulis. Mula2 mmg gelak sakan aku membacanya..benda2 macam ni mmg banyak jadik kat fb tu..kenkawan kita sendiri pon ramai camni..silalah pilih.. :)

Adakah Anda Seperti Di Bawah?

1. MODEL : Tukar gambar profile setiap hari .

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari.

3. PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okay..

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)

10. BERLAGAK ALIM: sentiasa post status atau gambar menunjukkan sedang menunaikan ibadat atau selalu menasihati orang lain sedangkan diri non ado...

11: JIWA KACAU: sentiasa meluahkan perasaan yg berkecamuk seperti marah kat bos, kena marah dengan bos, bengang dengan bos etc

12: MENTALLY RETARDED: suke post status dgn ayat2 sebegini: aq cuke cangat ngan kamow larhhh...aq chenta kamow..winduuuwww kat cayam, cayammmm abammm...dan sewaktu dengannye...apa otak ko terencat eh x reti eja betul?

Aku No.13..korang? hahahaa....


No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...