October 22, 2011

Makan @ TGIF Wangsa Walk

Kami pg makan TGIF ni hari Jumaat pas balik keje..mmg sesuai la makan ari jumaat kat kedai jumaat kan..huhuu...tapi ntah kenapa, kali ni tak mari la..rasa tak kena makanan nih...nasib baik xde order ngarut2..order main course je sorang satu..Akeef share ngan Ibu sbb dia kena makan nasik..kalau tak, malam ada yg dia asek nanges sbb perut kosong..nilah makanan yang ktrg order...







Maaf le, tajuk dah lupa..maklum la orang kampung..huhuu..time order pon, tunjuk gambar je.. :)

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...