February 21, 2014

Seribu Alasan

Setiap kali balik dari seberang tu, mesti ada je lagu yang aku berkenan. Maklumlah, orang2 kepulauan Jawa ni memang suaranya sedap2.. Pas penat shopping, malam beristirehat kat bilik hotel, melayan macam2 pertandingan nyanyian yang ada kat sana. Dorang kat sana kan pakai parabola..segala mak nenek channel boleh tengok... Baru ni tengok Akademi Dangdut. 4 malam layan.. termasuk malam2 kandas..hehe...tengok kemain ramai contestant nyanyi lagu nie. Sampai Ibu Ratu (Inul Darastita) pon nyanyi gak..meh la layan...Zaskia Gotix namo eh..



** tengah mengantuk gila2 tahap dewa nih.. melayan lagu2 kat youtube jap..td dgr ceramah UAI..makin digam2 mata..memang banyak setan yang bergayut2 agaknya..

2 comments:

  1. best gile lagu nih...aku dok ulang 10 kali smp kena bebel ngn budak meja sebelah aku.. hahahahahaa...lembut je dia gelek..tkde la gelek extreme cm inul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? aku ni mujo guna earphone..kalau tak mau kena maki gak..haha..

      Delete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...