February 18, 2014

Gunung Berapi


Aku takdan nak update banyak2 arini. Mesti korang rindu nak baca blog aku kan? haha..aku ada banyak kerja skang ni. 6 hari tak masuk office.. Aku baru balik dari Bandung. Nanti aku update.. tersadai aku ngan Mr.MHR kat Bandung tu 2 malam sebab gunung berapi meletup oii.. pengalaman untuk insan2 terpilih kekdahnya kan..hahaa...nanti iols story lagik okay...



No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...