February 22, 2014

Pulut Ayam lagi..

Aku dah jumpa kedai yang jual pulut ayam sedap kt kolumpo nih...yg jualnya pon mcm org2 siam..putih melepak comel2..Korang boleh try pg kt Kg.Baru..gerainya joint venture dengan 2000 Tomyam tu..ala, takkan taktau tomyam tuh..hehee...sebelah HR Steak...sedap la oii.. :)

3 comments:

  1. menarik info ni....tapi nk lagi dekat yg kt shah alam hehe...thanks :)

    ReplyDelete
  2. takyah susah2 gi hatyai la yer kalu nk mkn pulut ayam

    ReplyDelete
  3. tp kalau pegi hatyai lagi melampau2 sedapnya kot... :)

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...