March 31, 2012

Tak Kesah...

Satu jam yang lalu
Penuh wall kat fb aku
Semua cerita pasal Earth Hour
paham ke maksud benda tu?
ke ikut2 je masing2 nih...
kalau tak penting, takyah ikut
sebab..
bak kata bapak aku
walau sapa pon yang kita ikut
duit kena cari sendiri2 gak..
bazir masa je follow benda org suka buat
kalau betul2 cintakan dunia nih
hari2 tutup la elektrik awal
kul 10 masuk tido
compare masuk tido kul 12mlm
dah jimat 2 jam
itu sehari
kalau seminggu, sebulan, setahun?
so, takyah nak poyo sangat publish earth2 hour ni
yang penting
time org sebuk padam lampu
time tu aku dapat baca pekeliling baru jpa
itu paling penting time semua sebok nak bergelap
dengan pekeliling tu
aku mampu spend lebih untuk bayar bil eletrik
kbai... :)

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...