May 2, 2012

Interview

Lama btol sunyi blog nie..aku skang meniaga satay kat Wangsa Maju nih..tiap2 hari...balik keje dah penat..xde masa nak menghapdet..arini cuti..leh la godek2 sket...kebetulan, sempena bulan Mei ni, td aku dpt sms suh bukak www.spa.gov.my... dapat panggilan interview...fuhhh..dah lama giler rasanya takde interview2 nih..last interview tahun 2003..huhuu...dah dekat sedekad dah...tetiba suh pg interview lagik...

Sebenarnya aku tak jangka pon benda nih...aku minta keje lain..tapi taktau nape dorang panggil keje lain...system dorang hang ke corrupt ke, aku pon tak dapat nak pastikan..aku call untuk confirmkan, dorang suh datang interview tu..lau tak, disenaraihitamkan...huhuu..siap ugut2 lak nak bagi keje skang nie...


Nama je interview, tapi sebenarnya kena jawab exam...Disember tahun lepas, aku bersyukur sangat sebab leh tutup segala buku teks sbb dah abes belajar..tup2 esok kena bukak balik buku2 yang berkenaan...nak menjawab exam...pergi jelah kan..ada rezeki adalah...sebab aku tak berharap sangat..kalau Tuhan mmg nak bagi, dapatlah...kalau tidak, takpe..sebab berada di position sekarang pon aku dah happy...kalau Tuhan mmg nak bagi rezeki lebih, alhamdulillah.... :)

1 comment:

  1. good luck!!! walau x mohon tp buat betul2 ek..

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...