April 2, 2011

Makan @ Old Town White Coffee

Ha..lama gak amek masa nak hapdet blog nih..minggu yang sibuk + Akeef kena demam campak..Nak cerita pasal kami sekeluarga pegi jalan2 kat Jusco Cheras Mahkota minggu lepas. Waktu tu kami otw balik dr Bangi ke umah mak kat Cheras. Dalam perjalanan tu tetiba rasa lapar..macam la jauh benar Bangi ngn Cheras tu kan?huhuu...

Pas je R&R Bukit Dukung tu, terus ckp ngn Mr.MHR:

Isteri : yang, jom kita try jalan2 kat Jusco Cheras Mahkota tu nak?
Suami: mana lak u tau ada wujud jusco kat situ?
Isteri: hehee..i kan rajin gugel...huhuu...
Suami: geleng2 je kepala..

Ingatkan Mr.MHR ni xmo layan..tup2 pas je tol kat Batu 9 tu, dia amek jalan yang nak ke Cheras Mahkota tu..waaaa...syiokk....Sampai je kat parking, bancuh susu Akeef dulu..kang dibantainya nanges mintak susu, jd keje lak nak berpatah ke keta kan..Pusing jusco beria2, last2 benti kat OTWC gak..hehee...sbb tempat dia macam syok sket kot..

Ni muka noti suh bergambar..dah pandai pose senget2 dah...hehee...

Ni menu yang den pesan..
Rice With Steam Chicken & Mushroom
tgk je kat menu ada mushroom, terus mak teruja nih..hehee...

Ni menu Mr.MHR..lately ni asek order ni je kalau pegi OTWC
Chicken Rice With BBQ Chicken

So, menu dah sampai, makan la kami anak beranak..Akeef aku suapkan ngan nasik steam aku tu..waahh,kemain berselera dia makan..asal lambat je suap, dia bebel..hehee...yelah,nasik tu panas..moloco jari den..Menu2 ni dimakan ngan cili api potong + kicap..waahh,terangkat!!

Kitorang makan relax2 je sbb xde keja masa nak pegi memana pon. Pas makan terus la balik umah mak. Tefon mak tanya nak apa, dia kata dah kenyang..so, kami balik ngan tangan kosong le..hehee...sori ye mak..

ni lagi 1 aksi budak tecit nie..skang ni macam2 fesyen yg dia boleh buat..mana dia belajar pon tatau..huhuu...

*skang ni menu kat OTWC kira mcm dah ok sket kot.dulu macam ntah pape ntah. makan mihun tomyam, mmg rasa air je b4 this. skang seb baik dah improved. maklumlah dah ramai pesaing kan..ha,baru padan muko ekau...huhuu...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...