April 6, 2011

Office Baru Saya..

Tadi, tengah duduk2 tunggu Mr.MHR datang nak pegi lunch sesama, terasa lak nak amek gambar2 opis baru nih. Arini masuk minggu ke4 dah keje kat sini, baru berpeluang duduk kat taman comel yang ada nih..hehee..nyaman rupanya kat cni..mmg sesuai dgn nama jabatan ni.. :)

Opis baru ni bangunan sendiri. Takde sewa2 kat sesapa. So,rasa selamat kat cni sbb hanya staf2 je yang berkeliaran dlm ni. Orang luar xleh kua masuk sesuka hati. Maklumlah kan, simpan barang2 berharga kerajaan gamaknya..

ni kawasan parking..luas kan..dan yang paling penting, FREE!!
bumbung yang warna oren tu kafeteria..
makanan sedap & murah..
waktu kat putrajaya aritu, nak mimpi makanan murah pon tak dapat kan..realiti apatah lagik..

lgpon kat sini sangat luas, jadik kalau dtg lambat pon xde masalah..park je kat mana2..
xde sapa nak saman..:)

nampak?nampak? sangat luas kan...
nilah taman comel tue..
redup & nyaman wpon kita berada di tengah2 bandaraya kolumpo nih...

ni adalah tangga untuk urusan harian den..
sebenarnya ada lif, tp den kena exercise nek tangga nie..
turun, naik utk datang, balik, pegi beli makanan, balik beli makanan, pegi surau, balik surau,
fuhh, giler kentang!!
dulu den sayang betul ngan lemak2 nih..sekarang tidak lagik...
kalau dikira, anak tangga ni ada 72 anak tangga utk sampai opis den..
hah, cuba la kira 72 kali ngan 6..
tupon den pg beli sarapan je tapau..kalau beli lunch??
woohhooo...menangis tailor nk ukur baju pasnih..hahahaa...

opis den kat Tingkat 2 tp dikira tingkat ke 3 sbb kat sini ada Mezzanine Floor..

hah, opisku ada di Seksyen Pentadbiran & Kewangan...
pg mana2 jabatan pon, itulah bahagian yg layak...

sekian terima kasih..... (^_^)




No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...