December 7, 2010

Ayam Penyet

Usaha nak try makan ayam penyet..dah banyak kali nak try tapi x dapat2...walaupon selalu pegi Indonesia, aku x penah order ayam penyet ni sbb makanan Padang lebih membuka selera waktu kat sana...so, kena la try cari ayam penyet kat Malaysia ni nampaknya..

Jadi, petang cuti yang panjang tu, kitorang pon ke Wangsa Walk tuk try makan kat Ayam Penyet-AP..

menu @ Ayam Penyet nih...
menunya guna bahasa Indonesia


Mr.MHR tgh lenguh dokong Akeef..
konon2 kejap je, so malas le nak kuarkan stroller dr bonet..
tetiba Akeef lena plak...huhuu..

Nilah makanan yang kami order..
Nasi Putih : RM 1.50 sepinggan
Set Ayam Penyet : RM 8.00
Dendeng Berlado : RM 8.00
* rege ni tak termasuk tax lagi ye... :)

Air Red Plum
RM 2.80
sedap!!

tarrraaa.....
licin dah...
alhamdulillah... :)

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...