January 23, 2015

Makan Tengahari Sedap di Langkawi


Kalau pergi Langkawi, cari tempat makan tengahari, pergi lah try kat Jom Ikan Bakar. Kedai ni kalau kita dari arah Kuah nak Padang Matsirat, akan jumpa simpang 3 kat hujung sekali kan? Kanan pergi Padang Matsirat, kiri pergi ke Airport. So, amek kiri kedai dia dalam 100meter je tepi tu..

Lauk ada macam2 jenis. Lauk2 kampung..Aku takde snap gambar sebab dah lapar..hehe..


ada atap ala2 kampung ni


atap zink pon ada
kat belakang tu la himpunan lauk pauk dia


Tu nombor telefon dia. Aku snap tengah2 panas buta tu gune henpon cap ayam je..huhuu...kat sini air dia FREE tau..tapi air yang ada dalam balang air yang dia dah sediakan je la..ada 4 jenis air..tukar2 setiap kali aku datang...macam sirap, anggur, teh o ais dengan sarsi yang time aku pergi ni..kalau ko nak milo ais, sila order dan bayar asing kay..

tapi yang paling penting...................................................


sila bertahan dengan peluh menitik2..panas!! takde kipas ala2 NZ okay..hahaa..

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...