August 1, 2014

Raya Keempat

Selamat Hari Raya...

Lama cuti? Cuti berblog lagilah lama kot aku ni..Raya keempat kitorang suami isteri dah start bekerja. Maklumlah 'orang dekat'. Jadi, selalu je kena beralah bagi cuti kat orang jauh..Maknanya sampai bila2 la kena mengalah agaknya..

Start keje, kat opis aku ni de 4 orang je..2 non muslims..jam tunjuk kul 10, perut dah bergelodak. Almaklumlah kan..manja dah santak dengan ketupat rendang 3 hari, baru lambat makan sikit mulalah nak pedih. Oleh kerana tak tahan, kul 11.30 dah kuar pg cari makanan (minta maaf bos..kuar awal..). Ajak pg makan tak ingat2 plak tu. Dari Putrajaya terus pegi Seri Kembangan...hehe...makan kenyang, balik opis sangap ngantuk..


tengok pinggan pon tau kan..mamak je yang ada..



ni Mr.MHR punya..ntah apa mimpi, suh amek kari kambing untuk nasi dia..
selama ni aku je yang mengorder kambing


budak ni mula2 cakap nak makan nasi + keropok aka papadom + milo ais
last2, keropok dengan air sirap aku yang ditelannya..nasi ntah kemana..


1 comment:

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...