May 20, 2012

Kaw ke?

Aku dah beli burger yang kecoh2 sangat kata kaw2 tu kan...sbb rumah aku kat tempat burger tu dijual..so, bila tak ramai orang, boleh la try..sebab katanya burger tu sangat la sedap..sampaikan kalau ari ujan, masing2 leh pegang payung sendiri semata2 nak menikmati burger tuh..sebelah kiri pegang payung, sebelah kanan suap burger..gilo ko ap? takde de aku nak tadah hujan tu semata2 nak makan burger eh...


Kesimpulannya....takdo lah meriah sangat..sedap lagi burger abang lan yang rege RM2.80 tue..burger ni rege dia RM11.00 okay..aku beli sebijik je share ngan Mr.MHR..takpelah, dah rasa sekali tu cukuplah...buat masa ni takde la rasa nak repeat..terima kasih.. :)

2 comments:

  1. Aku masihhhh mempunyai cita2 yg tinggi weh nak rase.. Heran bena aku tgk ramai yg beratoq. Mmg mggile. Smpi 3jam bagai! Mintak2 aku bakal sependapat la dgn ko.. Agar aku tdk termimpi2 bile teringin!!!

    ReplyDelete
  2. aku rasa yang bgeratur 3 jam tu sbb service dia lembab..hahaa..padahla, beratur tu utk amek nombor..bila sampai giliran, baru leh order..pastu tunggu lagi sampai burger siap bakar..takpelah, benda tgh hot..nanti sojuk, barulah cepat takyah beratur..hehee...

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...