November 18, 2010

Mari Membeli Kain

Kepada yang mengenali, mesti dah tau aku mmg meniaga kain2 import from Bandung dari dulu..Alhamdulillah, setakat ni sambutan menggalakkan..Maybe sbb aku jual kain, bayaran secara ansuran kot..yelah,kenkadang nak jual cash pon terfikir gak..kawan2 pon keje makan gaji sama cam kita..kalau sederap kena baya sampai RM100 lebih,mesti menyelinap terasa dalam jiwa..so,buat byr ansuran...harga pon xde la mahal aku jual...modal + misc costs je..kalau korang pg beli sendiri kat Bandung tu lagi mahal aku rasa..siap kena bayar cash lgk kat penjual2 indon tuh..baik korang beli je ngan aku..hahaaa...

Ni antara kain2 stok yang aku baru ambil..Aku pg amek stok 1 November aritu..yang lain dah abes jual..x sempat hapdet kat cnie..lgpon blog ni br nak on semula...

Jemput tgk... :)


French Cotton (lukis tangan) : 4 meter : RM 120 ( 2x bayar)

Batik Sutera 2 in 1 : 2 + 2 meter : RM 85 (2x bayar)

Batik Sutera 2 in 1 : 2 + 2 meter : RM 85 (2x bayar)

Cotton Abstrak : 4 meter : RM 110 (2x bayar)

Cotton Abstrak : 4 meter : RM 110 (2x bayar)

Kalau korang berminat, contact la ye...harga kawan2 je nih... (^_^)

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...