September 4, 2014

Meatball IKEA


Nyum nyum...mesti ramai terliur kalau sebut pasal meatball Ikea kan? kitorang setiap sabtu ahad kerjanya menghantar stok barang ke sekitar Subang, Damansara..pagi tu time packing barang, perut punya la lapar, nak masak plak malas..So, keluar rumah dalam pukul 11.30 pagi terus pergi Subang Airport. Lepas hantar barang makan masa dalam sejam lebih gak..Jadi, pukul 1.30 macam tu baru bergerak ke Ikea dengan tujuan nak makan meatball saje..takde jalan2..hehe..


sorry le..ni gambo bila dah abes..hehe...
maklumlah, perut dah penuh baru ada feel nak amek gambo..


korang jangan taktau..
kalau de kad IKEA tu, kadang2 tang makanan pon ada promo..
time aku pegi ni, dia bagi
Herbs Chicken tu + Almond Cake + Soft Drink = RM14.90 je
normal price RM19.90..so, ko leh jimat RM5..dapat beli nugget untuk anak..hehe..


lepas makan, walaupon perut full, tetap nak beli aiskrim ngan karipap kan..
karipap simpan dalam beg, aiskrim nyonyot l asorang satu



dua2 hero cinta hati
perangai pon sama je semenjak dua tiga menjak nih
tangan parkinson sebab bz layan aiskrim jugak..hihii..

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...