September 5, 2014

KIDZOONA : Tempat Mainan Murah

Hahaa..tajuk macam apa..aku pon taktau apa nama nak letak..bila dah duduk Putrajaya ni, ko kena la kreatif cari tempat liburan seisi keluarga..hehe..tempat favourite aku buat masa ini adalah Seri Kembangan..Ada AEON (aku takleh tune lagi..still panggil JJ), Pasar Borong Selangor, Giant, ada Sri Ternak (ala2 NSK)..senang aku beli sayur...Jadi, bila keluar nak pegi JJ tu, sekali harung belanja Akeef mainan...so, jimat masa..Kidzoona ni letaknya kat Level 2. Dia dalam lot2 tenant tu...


kalau nak biar je anak dalam ni, ko pergi shopping, boleh je..
tapi, aku tunggu..tak berani lagi nak biar dia sorang2 sbb anak aku tu la sorang...
biar la depan mata kita...


depan tempat ni ada SoxWorld dengan Scholl tu..senang je carik..

Korangn tgk jelah gambar..aku malas taip.. :)

















ha, amacam? best la untuk budak2..tak berhenti main semua permainan...dalam tu kerusi sedap2 untuk kita duduk...so, sambil anak kau main dalam tu, ko main la henpon sampai lebam (ko pon memang suka main henpon kan?)..huhuu..

1 comment:

  1. eh noks, beberapa hari aku stay kl ni pon aku duk layan kidzoona empire dgn ank gue. turun nye pukol 1 tghri kol 3 bru blk.. blk2 je bilik trus zzzz.. sng kje aku.. klu ikot tamak aku mau aku sambung blk ble anak bgun. ahaks. sbb die rm10 the whole day. bkn per n3. ahaks. btw nice la tempat ni. slesa and berbaloi2.

    btw aku tak hilang.. ade je. tak pg mne2 nak cito apo dlm blog tuh. dah nme nye blog jln n mkn. kang cite sal anak ramai plak yg tido nnti. ahaks. kabare mu?

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...