June 13, 2014

Kacang Pool Larkin

Nak cerita pasal Kacang Pool. Aku kenal makanan ni sebab waktu pergi kerja kat JB dulu, staff2 kat cawangan JB belanja. Sedap mak aii..pastu, nak pergi try lagi, selalu dah malam2 baru ada masa lapang. Jadi, tak dapat nak terjah walaupon 3,4 kali pergi JB. Kebetulan semalam ada Pasar Tani kat belakang opis ni. Dia letak signage Kacang Pool Larkin. Marilah membeli. 


Set dia macam ni
RM5.00
roti tu gemuk tau. tebalnya macam 4 keping roti biasa



mula2 cuit-cuit roti tu makan dengan kacang tu


aku taktau cara makan yang patutnya kena buat
jadi aku letak je lauk2 tu atas roti dengan telur sikit, pastu ngapp


bila roti dah abes, sudu je semua...sekejap je licin... :)

1 comment:

  1. ada kawan pun penah citer pasal kacang pool ni..
    tapi memang tak pernah jumpa terjual lagi..

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...